Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

helga schroyens
  
Adres:El. Willemslaan 41/1
Postcode:3150
Plaats:Wespelaar
  
Telefoon:0486929613
Website:http://www.helgaschroyens.be

INFORMATIE

Voetreflexologie is één van de krachtigste natuurlijke therapieën om de stress en de spanningen van het moderne leven te bestrijden. De methode is gemakkelijk in gebruik, werkt zeer ontspannend en herstelt het vermogen van uw lichaam om zichzelf te genezen.


Stress

Onze moderne, hectische levenswijze is bijzonder inspirerend, maar dikwijls zijn we niet in staat of vergeten we ons te ontspannen. We zijn gewoon geraakt te leven in een voortdurende staat van nerveuze spanning en we denken dat we stress nodig hebben om “normaal” te kunnen functioneren. 

Toch kan stress een zeer negatieve invloed uitoefenen op ons leven. Een zekere mate van stress kan een positieve invloed op ons leven uitoefenen en het is een belangrijke drijfveer. Een teveel aan stress daarentegen kan de normale lichaamsfuncties verstoren, waarbij het vooral het slaapritme en het spijsverterings- en immunsysteem aantast en onrust, angst en depressie kan veroorzaken. Als we oververmoeid en gestresseerd zijn, zal (doordat ons immunsysteem aangetast wordt) dat ons vatbaarder maken voor ziekten. Als iemand regelmatig ziek is of lijdt aan stressgerelateerde kwalen, zoals migraine, astma, huidproblemen, hoge bloeddruk of darmstoornissen, is het belangrijk om stappen te ondernemen om de bron van de kwaal te behandelen, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden

Levenswijze

Omdat voetreflexologie een holistiche therapie is die de gehele persoon en niet een enkel symptoom behandelt, kan het belangrijk zijn dat wanneer iemand door een kwaal wordt getroffen ook zijn levenswijze eens moet worden bekeken. Een combinatie van simpele veranderingen kan reeds een groot verschil maken oa. relaxen, regelmatig bewegen, zo natuurlijk mogelijk eten, voldoende slapen...een voedings- en levensconsult kan je daarbij helpen.


 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be