Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

HET LEVEN ALS KUNSTWERK - Sonja Dirickx
  
Adres:Carillolei 39
Postcode:2630
Plaats:Aartselaar
  
Telefoon:03.887.08.76 - 0472.466.321
Website:http://www.hetlevenalskunstwerk.be

INFORMATIE

Wie ben ik?

Mijn naam, Sonja,  voortvloeiend uit Sofia, is het Griekse woord voor wijsheid. Deze wijsheid, van waaruit het leven onzichtbaar gestuurd wordt, zoek ik reeds vanaf jonge leeftijd. Verder kijken, dieper zoeken, nooit tevreden met de gangbare antwoorden. Deze, voor mij, onweerstaanbare pelgrimstocht, heeft me geleid naar het zorg dragen voor mensen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Mijn verpleegkundige opleiding bracht me in 1995  naar het begeleiden van de stervende mens en de omringende familie. Vanuit het verlangen naar meer diepgang binnen deze palliatieve zorg volgde ik een grondige therapeutenopleiding alsook een aantal intensieve trainingen die me naast de nodige kennis ook de kans gaven om zelf te groeien.

In 2005 startte ik met een praktijk voor psycho-therapeutische hulpverlening. Tenslotte gaf het pad van Reiki en andere waardevolle helingsmethoden, mij de sleutel om de zaken in een groter perspectief en eenheid te kunnen zien. De zoektocht is nog niet ten einde, elke dag is nieuw en elke verbinding met mijn medemens is een openbaring! 

 

 

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be