Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Coaching en Healing
  
Adres:zandstraat 61
Postcode:9420
Plaats:erpe-mere
  
Telefoon:0498 69 00 39
Website:http://www.coachingenhealing.be

INFORMATIE

  • Ik heb alles wat me "gelukkig" zou moeten maken, maar toch voelt dat niet zo.
  • Waarom kom ik telkens opnieuw hetzelfde tegen?
  • Waarom snoep ik, drink ik alcohol, eet ik overmatig of slecht, terwijl ik eigenlijk weet dat dit me geen goed doet?
  • Waarom sta ik steeds voor iedereen klaar en wordt dat toch niet geapprecieerd?

Als één of meerdere van deze quotes herkenbaar zijn en je je geen raad meer weet, kan Coaching en Healing jou een antwoord bieden.

Ons leven is een soort blauwdruk die we volgen. 
Van kleins af aan nemen we "dingen" aan voor waar (of ze werkelijk waar zijn of niet speelt op dat moment geen rol) en voegen die toe aan onze blauwdruk.

De manier waarop we reageren op een bepaalde gebeurtenis in ons leven, wordt een vast patroon en zorgt ervoor dat we bepaalde situaties steeds opnieuw als "hetzelfde" ervaren.
Later, wanneer we opgroeien, volwassen zijn geworden, blijven deze patronen van kracht, ook al zijn we ons daar al lang niet meer van bewust.

We maken elke dag keuzes, die ons nieuw lijken, maar die eigenlijk steeds weer gebaseerd zijn op de oude, ingesleten patronen.

We doen als het ware nieuwe wijn in oude zakken.

Het goede nieuws is dat we deze modellen kunnen opzoeken, onderzoeken op hun waarde (want oorspronkelijk hebben deze een positieve bedoeling) en uiteindelijk kunnen vernieuwen, veranderen. Deze veranderde patronen zorgen voor een blauwdruk die beter aanleunt de ideale blauwdruk en dus ook een ander leven creërt.......

                                             Een leven in harmonie met jezelf en je omgeving.

 

" Stel je voor dat je leven een rivier is waar jouw ingesleten patronen stenen worden die na verloop van tijd een dam vormen, waardoor het water niet meer stroomt, zoals jij zou willen. Het water van een rivier past zichzelf aan elke vorm aan die het tegenkomt of kan, druppel voor druppel, zelfs bergen uithollen.
Het zijn deze eigenschappen van water: flexibiliteit, aanpassingsvermogen, volharding en aanvaarding die wij dienen te ontwikkelen en toepassen."
Zo kunnen we op een creatieve en constructieve wijze omgaan met de obstakels in ons leven in plaats van er voor weg te rennen of er hard tegenin te gaan.

Door je bewust te worden van deze stenen/gedachten krijg je zicht op wat ze doen met jou en je omgeving en kan je er iets aan/mee doen. Ziekte en ongemak dienen ergens toe en zijn een uitnodiging om er constructief mee om te gaan.

Ik zou zeggen: laat deze kans tot healing niet liggen.

Bij veelgestelde vragen op de site www.coachingenhealing.be krijg je meer info hierover.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be