Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Voluit
  
Adres:Puursesteenweg 10
Postcode:2880
Plaats:Bornem
  
Telefoon:0486575927
Website:http://www.vrijvoluitleven.be

INFORMATIE

Vrij Voluit Leven geeft u tools om uw leven in eigen handen te nemen, zonder therapeut. U komt één of enkele keren op sessie en u volgt één of meerdere weekends om het transformatieproces zelf te leren. Daarna is het gedaan met stressen. U kan op ieder moment, op minder dan 5 minuten, zelf uw stress transformeren. Ook belemmerende overtuigingen zoals 'ik kan het niet' of 'dat is niets voor mij', zijn heel snel uit uw systeem. Er begint een nieuw leven, dat u zelf in de hand hebt: vrij en voluit.

Hebt u last van problemen in relaties, dan is PSYCH-K het gereedschap dat je zoekt. Door een half uur durend proces (balans) te leren gebruiken, kunt u beladen relaties omvormen tot relaties waarin het fijn leven wordt. U krijgt keuze en grip op situaties zodat u zich kunt gedragen zoals u dat voor u en uw omgeving het meest aangenaam vindt.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.vrijvoluitleven.be
Daar vindt u ook meer uitgebreide contactgegevens, data van workshops, prijzen van privéconsulten en workshops, getuigenissen van mensen die met PSYCH-K of PER-K bezig zijn, meer wetenschappelijke onderbouwing van de transformatieprocessen. 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be