Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut en Loopbaancoach Mark Rabijns
  
Adres:Ottergemsesteenweg 150
Postcode:9000
Plaats:Gent
  
Telefoon:0478820190
Website:http://www.psychologenpraktijk-helder.be

INFORMATIE

 

Helder is een groepspraktijk van klinisch psychologen die zich richt op (jong-) volwassenen

 

Ons doel is een kwaliteitsvolle hulpverlening bieden. Die kwaliteit is gebaseerd op maatwerk en een wetenschappelijk verantwoorde aanpak.

Maatwerk betekent dat luisteren voor ons op de eerste plaats komt. Elk verhaal is uniek en verdient het gehoord te worden. Een kwaliteitsvolle hulpverlening begint bij Helder bij het verstaan van de redenen die iemand tot bij ons brengen. Dat creëert een goede basis die noodzakelijk is om op voort te werken. ​

Dat voortbouwen doen we niet zomaar. Omdat kwaliteit geen loos begrip mag blijven, vinden we het bij Helder heel belangrijk dat er een wetenschappelijk onderbouwde evidentie is voor wat we doen. Om dat te kunnen waarmaken staat Helder synoniem voor een team van talentvolle en goed geschoolde psychologen met een sterke passie en affiniteit voor hun vak. Alle leden van het Helderteam zijn uiteraard erkend door de Belgische Federatie van Psychologen (BFP)

Naast psychotherapie kan je bij ons ook terecht voor loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Ook bij het begeleiden van een loopbaanvraag, hanteren we wetenschappelijk onderbouwde technieken.

Om deze kwaliteitsvolle aanpak te kunnen blijven garanderen engageren de psychologen van Helder zich om op de hoogte te blijven van de recente wetenschappelijke ontwikkelingen en scholen ze zich regelmatig bij. ​

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be