Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Ananda Ayurveda
  
Adres:Sint-Annastraat 28
Postcode:3050
Plaats:Oud-Heverlee - BELGIE
  
Telefoon:0476 91 80 70
Website:http://www.ananda-ayurveda.be

INFORMATIE

Wil je graag weer gezond en gelukkig worden? Werkt de westerse geneeskunde niet bij jou?

Zoek je een alternatieve oplossing voor adhd, stress, depressie, burn-out of parkinson… of een andere klacht?

Ontdek wat Ayurveda voor jou kan betekenen!

Ayurveda?
Ayurveda betekent “kennis van het leven” – of vrij vertaald “hoe leven om niet ziek te worden ?”. Ayurveda is een gezondheidsleer die in India sinds duizenden jaren wordt beoefend.

Volgens het Ayurvedisch concept wordt ieder van ons geboren met een unieke verhouding van drie basisenergieën (Vata, Pitta, Kapha).

Door werk, stress, voedingsgewoonten, levensstijl, … geraken deze levensenergieën bij veel mensen in onbalans. We hoeven daarom niet ziek te zijn, maar voelen ons wat neerslachtig of merken vage ongemakken zoals hoofdpijn of slaapproblemen.

Hoe Leven volgens Jouw Unieke Energie? Ik ga Samen met Jou op Weg …

Tijdens een Ayurvedische consultatie wordt de bron van ongemakken opgespoord. Door een persoonlijk voedingsadvies, aanpassing in levensstijl, ondersteunend gebruik van kruiden, oliebehandelingen en massages, yoga en meditatie, … krijg je hulpmiddelen aangereikt om meer evenwicht en energie te ervaren.

 

Ik Ondersteun Je bij Klachten
Ook in de behandeling van problemen (zoals depressie, stress, seksuele problemen en onvruchtbaarheid, te hoge of te lage bloeddruk, huidziekten, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, concentratiestoornissen, ADHD… ) bereik je met Ayurveda op een natuurlijke manier hele mooie resultaten.

Dit merkte Johan op na 3 maanden behandeling

“… verder kreeg ik ook kruiden om mijn ganse lichaam terug in balans te brengen. Door mijn ongeval en waarschijnlijk ook door oververmoeidheid was deze totaal verstoord. En ook hier kon ik vrijwel onmiddellijk verbetering merken. Mijn bekkenbodem ontspande zich meer, mijn erectieprobleem verminderde en mijn leven werd een stuk lichter. Ook de hardnekkige psoriasis op mijn borststreek verdween met de trouwens heerlijke neemzeep. De voedingsadviezen die Hans mij gaf, ben ik gaan opvolgen en ik kreeg er meer energie door en werd rustiger.”

 

Wil Jij Ook Ontdekken Hoe Je Meer Energie, Gezondheid En Geluk Kan Ervaren?

 

Bij Ananda Ayurveda kan je terecht voor:

Consultaties

Abhyanga (volledige lichaamsmassage)

Voor alle informatie : www.ananda-ayurveda.be
 

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be