Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Emmanuel Declercq
  
Adres:Stationlei 66
Postcode:1800
Plaats:Vivloorde
  
Telefoon:02 251 57 53 // 0498 42 91 54
Website:http://

INFORMATIE

 Ik ben klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel). Verder heb ik een (3 jarige) universitaire opleiding gevolgd in de psychoanalytische therapie (Université Catholique de Louvain), een universitaire opleiding in de klinische sexologie (UCL) en een universitaire opleiding in psychotraumatologie (Universiteit Paris-Diderot).

Ik ben lid van diverse beroepsverenigingen zoals de Belgische Federatie van Psychologen, de Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen, de Vlaamse Vereniging voor psychoanalytische Therapie (V.V.P.T.), de Société des Sexologues Universitaire de Belgique (S.S.U.B.) en de Vlaamse Vereniging voor Sexologie (V.V.S.).

Als psychotherapeut bied ik psychoanalytische psychotherapieën aan. Deze therapieën zijn niet-zijn directief (vrije associatie). De therapieën zijn individueel. Specfieke therapieën gericht op traumaverwerking zijn eveneens mogelijk. Ik ontvang volwassenen en adolescenten. 

Als seksuoloog kunt u op mijn consultatie terecht i.v .m. seksuele klachten (erectieproblemen, problemen rond seksueel verlangen, orgasme, seksuele orientatie, enz). Deze therapieën zijn eerder symptoomgericht. De consultaties zijn individueel of met de partner. 

 

 

  

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Therapeuten.be